کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک، یکی از مدرن ترین و بروزترین کابینت های موجود در بازار می باشد. تصور کنید که به یک آشپزخانه بدون کابینت قدم گذاشته اید؛ چه حسی در این فضا به شما دست خواهد داد؟ آیا دوست دارید بیش از چند دقیقه در این محیط باقی بمانید؟ مسلما، خیر. کابینت ها و آشپزخانه ها دو جزء جدایی ناپذیر از هم محسوب می شوند و بدون کابینت، از بازدهی و کارایی این فضا به میزان زیادی کاسته خواهد شد. موضوعی که انگیزه نوشتن این مقاله می باشد، معرفی کابینت نئوکلاسیک است. در ادامه با ما باشید تا با این نوع کابینت، بیشتر آشنا شوید.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

وقتی تولیدکنندگان کابینت متوجه شدند که سبک های مدرن و کلاسیک تکراری شده و آن جذابیت قبل را ندارند، به این فکر افتادند که تحولی قابل ملاحظه در بازار ایجاد کنند و آنجا بود که به فکر ابداع کابینت نئوکلاسیک افتادند.

جدیدترین نسل کابینت های آشپزخانه، نئوکلاسیک است. این نوع کابینت، در مقایسه با کابینت های کلاسیک، ظاهر ساده تری داشته و به جهت همین سادگی است که طرفداران زیادی پیدا کرده است. در ظاهر این نوع کابینت از شلوغی ها و تزیینات نوع کلاسیک خبری نیست، اما خیلی ساده نیز نبوده و هنوز هم می توان شباهت هایی بین نئوکلاسیک و کلاسیک مشاهده کرد.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

مزیت های کابینت از نوع نئوکلاسیک

  • این نوع کابینت از کابینت های طرح کلاسیک، ساده تر بوده و از سبک های مدرن، زیباتر به نظر می رسد.
  • قابلیت سفارش در رنگ ها و طرح های متفاوت موضوعی است که باعث شده حق انتخاب وسیعی جهت ایجاد یک تغییر قابل توجه در آشپزخانه وجود داشته باشد.
  • به دلیل استفاده از ام دی اف خام در این نوع کابینت ، ابزارخوری و ایجاد طرح های متنوع در آن به راحتی امکان پذیر شده است.
  • دوام و عمر بالا از جمله مزیت هایی است که می توان برای این نوع کابینت مثال زد.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

معایب کابینت نئوکلاسیک

  • این نوع کابینت در اثر برخورد اشیاء نوک تیز، دچار آسیب می شود.
  • به رطوبت حساس است.
  • اگر درب آن دچار آسیب شود، قابلیت ترمیم نداشته و باید تعویض گردد.
  • اگر برای رنگ آمیزی این نوع کابینت از رنگ های بی کیفیت استفاده شود، رنگ، بعد از مدتی کدر شده و جلوه نازیبایی برای کابینت به وجود خواهد آورد.
  • حکاکی های این نوع کابینت به آسیب و ضربه بسیار حساس هستند.

انواع کابینت نئوکلاسیک

انواع کابینت از نوع نئوکلاسیک به شرح زیر است:

کابینت با روکش چوب

یکی از انواع کابینت های نئوکلاسیک، کابینت با روکش چوب است. در این نوع، بدنه از جنس ام دی اف بوده و یک روکش از جنس چوب بر روی آن کشیده شده است. روکش از جنس چوب هایی مانند راش، گردو و بلوط است.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

کابینت تماما چوب

نوع دیگری از انواع کابینت سبک نئوکلاسیک، کابینت تماما چوب می باشد. متریال مورد استفاده در تولید این نوع، ام دی اف بوده و تاج، ستون ها، درب ها و سرستون ها تماما از چوب ساخته شده اند.

کابینت با رنگ های پوششی

نوع دیگری از کابینت طرح نئوکلاسیک، کابینت با رنگ های پوششی است. متریال و ماده خام در تولید این نوع، ام دی اف بوده و روکشی که بر روی آن قرار داده شده، از انواع رنگ های پوششی با کیفیت است.

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

عوامل تاثیرگذار بر قیمت کابینت نئوکلاسیک

قیمت این نوع کابینت از قیمت کابینت هایی که به سبک مدرن ساخته شده اند، بالاتر است. در ساخت کابینت های مدرن از ام دی اف روکش دار استفاده می کنند و این در حالی است که در تولید کابینت های نئوکلاسیک از ام دی اف های خام پوشش داده شده با پلی اورتان استفاده می شود. ماده خام مورد استفاده در تولید این نوع دو کابینت، باعث تفاوت قیمت آنها شده است. البته تفاوت قیمت نئوکلاسیک با دیگر انواع کابینت های موجود در بازار، تنها مربوط به این موضوع نیست. دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت کابینت نئوکلاسیک به شرح زیر است:

  • بود و یا نبود کابینت جزیره یکی از عوامل موثر بر کاهش و یا افزایش هزینه نهایی کابینت نئوکلاسیک است.
  • تفاوت در ارتفاع نیز می تواند باعث تغییر قیمت در این نوع کابینت شود. کابینت هایی که ارتفاع بیشتری دارند از کابینت هایی که ارتفاع کمتری دارند، گران تر هستند.
  • هزینه نصب کابینت نئوکلاسیک به صورت زمینی از هزینه نصب این نوع کابینت به صورت قدی و کمدی کمتر است.
  • کیفیت رنگ، کیفیت یراق آلات و ماده خام به کار برده شده در تولید آن، از دیگر پارامترهای اثرگذار بر قیمت این نوع کابینت است.

 

 

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button