قرنیز pvc بهترین قرنیز

قرنیز pvc بهترین قرنیز

قرنیز pvc بهترین قرنیز

قرنیز پی وی سی بهترین قرنیز

قرنیز پی وی سی در محل تلاقی دیوار و کف ساختمان قرار می گیرد و جلوه زیباتری را به دکوراسیون داخلی می دهد. به طور کلی استفاده قرنیز پی‌وی‌سی در طراحی داخلی ساختمان با اهداف مختلفی انجام می شود، اما در حالت کلی مهم ترین هدفی که طراحان داخلی ساختمان را متقاعد به استفاده از این ابزار در طراحی داخلی می کند، زیباتر کردن جلوه و نمای داخلی است.

wood (7)

قرنیز پی وی سی چیست؟

به طور کلی قرنیز دارای انواع و اقسام مختلفی است که قرنیز پی‌وی‌سی یکی از پرکاربردترین آنها می باشد. این نوع قرنیز اغلب در ارتفاع ۷۹ و ۱۱ سانتی متری وجود دارد و از نظر طراحی نیز شامل قرنیز پی‌وی‌سی ساده، طرح چوب، طرح ورساچه و طرح سنگ می باشد. این دسته از مصالح ساختمانی از نظر ضخامت نیز دارای انواع مختلفی هستند. به این ترتیب دکوراتیوها بر اساس طراحی داخلی ساختمان و دیگر المان های تاثیرگذار بر این مقوله می توانند از بین موارد مختلف موجود گزینه مناسب و سازگار با شرایط مد نظر خود را به راحتی پیدا کرده و مورد استفاده قرار دهند.

دلایل استفاده از قرنیز پی وی سی

به طور کلی قرنیز در انواع مختلفی وجود دارد اما در بین آنها قرنیز پی وی سی بیشتر در کانون توجه می باشد. زیرا در طرح های مختلفی وجود دارد و تمامی طرح های آن نیز در مقابل رطوبت مقاومت هستند. به طور کلی مهم ترین کاربردها و دلایل استفاده از قرنیز شامل موارد زیر است.

قرنیز pvc

محافظت از ساختار دیوارها

به طور کلی جابجایی وسایل و لوازم منزل از جمله مهم ترین عواملی هستند که به دلیل برخورد به دیوار ساختار یک دست و سالم دیوارها را از بین می برند. این در حالی است، که اگر قسمت پایینی دیوار با استفاده از قرنیز پوشانده شود برخورد لوازم نظیر جابجایی مبلمان کمتر آن را در معرض آسیب قرار می دهد. در واقع قرنیز یک ضخامت ۵ الی ۱۰ میلیمتری را در پایه دیوار به وجود می آورد و همین عامل از چسبیدن اجسامی که در کنار دیوار قرار می گیرند جلوگیری می کند.

پوشش شکاف بین کف و دیوار

در حالت کلی دیوارها در اکثر سازه ها با استفاده از سیمان یا گچ پوشانده می شوند. کف ساختمان نیز با استفاده از پوشش های سنگی پارکت لمینیت یا سرامیک کف سازی می شود. وجود تفاوت بین متریال کف و دیوار موجب می شود که این دو بستر در کنار یکدیگر جلوه مناسبی نداشته باشد و یک شکاف کاملاً آشکار در دکوراسیون داخلی ساختمان خودنمایی کند. از این رو طراحان داخلی با استفاده از قرنیز پی وی سی هم شکاف موجود را در کمترین زمان ممکن و به راحت ترین شکل پوشش دهند و هم آنکه جلوه خاصی در نمای ساختمان به وجود آورند.

قرنیز C01
قرنیز C08

افزایش زیبایی دکوراسیون داخلی ساختمان

دیگر خاصیت استفاده از قرنیز پی‌وی‌سی در پایین دیوار، بهبود دکوراسیون داخلی و ایجاد جلوه ای خاص و زیبا است. قرنیز پی وی سی به صورت کامل هر نوع نقصی را که در قسمت پایین و محل تلاقی دیوار به کف وجود دارد، می پوشاند. به همین دلیل به صورت مستقیم بر دکوراسیون داخلی ساختمان تاثیر می گذارد.
البته ناگفته نماند برای دریافت نتیجه مطلوب از نصب قرنیز پی‌وی‌سی همواره باید طرح، رنگ و سایز آن را متناسب با دیگر عناصر و المان های به کار رفته در طراحی داخلی انتخاب کرد. به عبارت دیگر همواره باید بین قرنیز و متریالی که برای کف سازی و پوشش دیوار به کار رفته است یک تناسب بصیری وجود داشته باشد.

انواع قرنیز پی وی سی

همانطور که در مطالب قبلی نیز عنوان شد قرنیز پی
وی‌سی دارای انواع مختلفی است که مهمترین آنها شامل موارد زیر است.

pvc

قرنیز پی وی سی توپر

قرنیز پی‌وی‌سی توپر یا به عبارت دیگر قرنیز پلی استایرن تقریبا مشابه با قرنیزهای ام دی اف و چوبی می باشد. منتهی در مقایسه با موارد نام برده درخشنده و براق تر است. این نوع قرنیز به راحتی قابل شستشو بوده و هر زمان که کثیف شود به راحتی می توان با استفاده از مواد شوینده و یا یک دستمال مرطوب سطح آن را کاملاً پاکسازی کرد.
از دیگر ویژگی های قابل ذکر برای قرنیز پی وی سی توپر برش راحت، عدم ایجاد گرد و غبار در حین برشکاری، عدم آسیب دیدن گوشه های قرنیز در حین نصب و برشکاری اشاره کرد. این نوع قرنیز در اندازه های ۲.۸ الی سه متر و در ضخامت ۵ الی ۸ میلی متر در بازار موجود می باشد از نظر رنگبندی نیز متنوع بوده و در چند رنگ وجود دارد. البته پرطرفدارترین رنگ، شامل رنگ سفید بدون رگه و یک دست است.

قرنیز پی وی سی توخالی یا داکتی

این نوع قرنیز پس از نصب روی دیوار در پشت خود یک فضای خالی یا به عبارت دیگر داکت به وجود می آورد که می توان از آن برای عبور کابل ها و انواع سیم استفاده کرد. ناگفته نماند که شیوه و مراحل نصب قرنیز توخالی متفاوت از قرنیز توپر است. به طور کلی در ساختمان های مدرن، لوکس و امروزی استفاده از قرنیز توخالی بیشتر مورد توجه قرار دارد. پرطرفدارترین رنگ قرنیز داکتی شامل سفید و مشکی است. همچنین رنگ طرح چوب نیز همواره مورد توجه قرار دارد.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button