درب فریم لس شیشه ای

درب فریم لس شیشه ای

درب فریم لس شیشه ای

درب فریم لس شیشه ای

درب فریم لس شیشه ای جزو محصولاتی مدرن به شمار می رود و دارای کیفیت و شفافیت عالی است. از این رو نسب به موارد مشابه دیگر، بیشتر در کانون توجه قرار دارد. در این مطلب می خواهیم در رابطه با موضوعات مرتبط با این مدل درب بیشتر صحبت کنیم. اگرشما نیز قصد خرید و همچنین کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مشخصات فنی و قیمت این دسته از محصولات دارید پیشنهاد می دهیم تا اینتهای مطلب به همراهی خود با ادامه دهید.

Frameless glass door
درب فریم لس شیشه ای چیست؟

درهای فریم لس شیشه ای در معماری مدرن به شکل خاصی مورد توجه قرار دارند. زیرا این دسته از درها دارای حداقل یراق‌آلات مینیمال و اجزای نگهدارنده هستند. به همین دلیل به کارگیری آنها در ساختمان علی رغم افزایش ایمنی آن موجب زیبایی و افزایش ظرافت دکوراسیون داخلی بنا نیز می شود.
این دسته از درب ها متناسب با خواسته کارفرما به دو صورت توکار و روکار طراحی، تولید و عرضه می شوند و دارای ریل هایی با سایز کوچک هستند. این محصولات برای جداسازی فضاهای داخلی ساختمان گزینه ای بسیار ایده آلی به شمار می روند. شیشه هایی که برای تولید این درب های مدرن به کار می رود، از نوع شیشه سکوریت ۱۰ میلیمتر است. این دسته از شیشه ها در کنار ظرافت خاصی که دارند، بسیار مقام بوده و در مقابل ضربه و دیگر عوامل مخرب کاملا مقاوم هستند.
البته در برخی موارد نیز به جای شیشه سکوریت ۱۰ میلیمتر از شیشه دولایه ۵ میل سکوریت لمینت شده نیز استفاده می شود. همچنین در برخی موارد نیز بنا به خواسته کارفرما ممکن است شیشه ها به صورت ساتینا و یا رنگی طرح دار نیز انتخاب شوند.

مزایای درب های فریم لس شیشه ای

درب فریم لس شیشه ای دارای مزیت های مختلفی است که برخی از مهمترین آنها شامل موارد زیر می باشد.
متناسب با طراحی فضا امکان استفاده از چهارچوب آلومینیومی در رنگ های متنوع برای این دسته از در ها وجود دارد. به این ترتیب تولیدکنندگان می ‌توانند رنگ چهارچوب آلومینیومی درب را طبق سفارش و خواسته کارفرما انتخاب کنند.
مجهز به آرام بند هستند
شیشه های قابل استفاده برای این درب ها در تنوع بالایی وجود دارد.
در مقایسه با دیگر درب ها دارای طول عمر بالایی هستند
دارای ظرافت و استحکام قابل قبول و ایده عالی می باشند
ریل های بکار رفته در این دسته از درها مخفی است و از این رو زیبایی بصیری چشم نوازی دارند
نسبت به دیگر در ها بسیار ظریف بوده و نصب آن ها نیاز به فضا کمتری دارد
وسعت دید زیادی مخصوصاً در فضاهای کوچک ایجاد میکنند
مقاومت و استحکام و در نتیجه طول عمر بسیار بالایی دارند.

Frameless glass door

کاربرد درب فریم لس شیشه ای

کاربرد درب فریم لس شیشه ای بسیار گسترده است و برای انواع ساختمان اداری، مسکونی و تجاری قابل استفاده هستند. به عبارت دیگر معماران برای طراحی و افزایش زیبای دکوراسیون انواع بنا بدون محدودیت خاصی می توانند از این دسته درد استفاده کنند.
در حال حاضر از این نوع درب، برای درب داخلی منازل، سالن های اداری، رستوران ها، رختکن ها و حتی سرویس های بهداشتی استفاده می شود. البته ناگفته نماند که جدیدا برخی از معماران و طراحان دکوراسیون داخلی از این درب های مدرن و زیبا به عنوان پارتیشن شیشه ای نیز استفاده می کنند.

مراحل نصب درب فریم لس شیشه ای

این نوع از درها به نحوی طراحی و تولید می شوند که درهای شیشه ای از بالا و پایین قابل مهار هستند و امکان انتقال تنش های سازه اصلی به شیشه وجود ندارد. به همین دلیل است که در مقایسه با دیگر موارد کمتر در معرض آسیب بوده و طول عمر بیشتری دارند.
معمولاً نحوه استفاده و نصب درهای فریم لس متناسب با خواسته کار فرما، نوع پروژه و محل قرارگیری درب متفاوت خواهد بود از این رو روش های مختلفی برای نصب و استفاده از این درها وجود دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهد شد.

نصب توکار

در این حالت در شیشه ای به صورت توکار داخل دیوار قرار می گیرد. البته برای آنکه درب گلس فریم قابلیت نصب به صورت توکار را داشته باشد، باید از قبل زیرسازی های لازم برای آن اجرا شود. به نحوی که برای نصب کامل درب ها داخل دیوار هیچ مانعی وجود نداشته باشد.

نصب روکار

برای نصب روکار درب فریم لس شیشه ای نیاز به زیرسازی خاصی نیست. همچنین در این حالت ریل ها را می توان به صورت توکار داخل دیوار و یا رو کار روی سطح دیوار نصب و اجرا کرد. به طور کلی فرایند نصب در این حالت ساده بوده و چندان پیچیده و دشوار نیست.

Frameless glass door

قیمت درب فریم لس شیشه ای

قیمت درهای فریم لس شیشه ای نیز نظیر دیگر محصولات به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما به طور کلی این دسته از محصولات با توجه به ویژگی ها و مزایای منحصر به فردی که دارند در مقایسه با سایر موارد مشابه دارای قیمت بالاتری هستند.
البته ناگفته نماند که همه مدل ها با قیمت یکسانی عرضه نمی ‌شوند. بلکه متناسب با نوع پروژه، نوع کاربری، سلیقه معمار و کارفرما قیمت این درب ها متغیر است.
علاوه بر موارد نام برده عوامل دیگری نظیر نوع و جنس شیشه، ابعاد درب، هزینه حمل و نقل، هزینه نصب، نوع و رنگ پروفیل چهارچوب و غیره نیز از جمله مواردی هستند که به صورت مستقیم بر قیمت درب های فریم لس شیشه ای تاثیر می گذارند.
از اینرو عزیزانی که می خواهد در رابطه با قیمت این دسته از محصولات اطلاعات کافی به دست بیاورند باید قبل از اقدام به خرید متناسب با معیارهای نامبرده از کارشناسان فروش فعال در این حوزه راهنمایی و مشاوره دریافت کنند.

خرید درب فریم لس شیشه ای

برای سفارش و خرید درب فریم لس شیشه ای روش های مختلفی وجود دارد. روش اول شامل همان روش سنتی خرید است. به نحوی که متقاضیان باید به صورت حضوری به بازار این دسته از محصولات مراجعه کرده و متناسب با نوع نیاز و نوع پروژه درب مورد نظر خود را سفارش داده و خرید کنند.
اما در شیوه مدرن و آنلاین نیاز نیست که خریداران به صورت حضوری اقدام کنند. بلکه می‌ توانند در منزل به بهترین و مطرح ترین تولیدکنندگان و فروشندگان این دسته از درها دسترسی داشته باشند. سپس با ارائه اطلاعات مورد نیاز به کارشناسان فروش فروشگاه های آنلاین و همچنین دریافت مشاوره های رایگان قبل از ثبت سفارش و خرید، به راحتی خرید خود را با بهترین کیفیت انجام دهند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button